13+ NEONPARTY

NEON PARTY I GLOSTRUP DEN 17. MAJ 2013 (13-15 ÅR)

Vi gør det fordi andre ikke gør det!

Ungdomsrådet afholder ungdomsfest for de yngre 13+ fordi andre i kommunen ikke gør det! Ungdomsrådet har gennem de sidste 6 år været ude og tale med eleverne fra 7-9 klasse i Folkeskolen omkring deres ønsker og behov. Hvert eneste år er øverst på ønskelisten, at der bliver afholdt kommunale ungdomsfester med gode trygge rammer. 13+ er ikke normalt Ungdomsrådets målgruppe, men her var ønsket fra de unge så stort, at Ungdomsrådets styregruppe valgte, at gøre noget ved det.

Vi vil fremover søge samarbejde med fritids- og ungdomsklubberne i byen - om ikke de vil vil overtage aktiviteten - og komme de unge i møde med deres behov og interesser.

Fredag d. 17. Maj. havde Glostrup Ungdomsråd budt op til dans til deres 13+ fest, der blev holdt på Ungdomscenteret i Glostrup. På trods af der ikke var fyldt, blev det alligevel en sjov aften for dem der var dukket op.

Club music

De nyeste toner fra moderne DJ's, dannede kulisserne til en kanon aften med masser af aktiviteter og konkurrencer.

Tak for en super aften

Ungdomsrådet vil gerne takke for en god aften, til de fremmødte. Vi vil arbejde på at den næste fest bliver ligeså så sjov, endnu federe og med endnu flere unge! 

Plakat: Avi Kremlovski