FOREST ON FIRE

UNGDOMSRÅDET UDGIVER E.P. MED BANDET FOREST ON FIRE "HIGHER"

FOREST ON FIRE ER DET TIDLIGERE GLOSTRUP BAND JEPPE ALMSKOU & THE NO NOTES

DK'S MEST POPPEDE ROCKBAND

Glostrup ungdomsråd fortsætter deres samarbejde med pop rock bandet Forest on Fire (tidligere Jeppe Almskou) - og har udgivet deres nye EP "Higher". Samarbejdet er en aktivitet som skal være med til at fremme musikkulturen i Glostrup. Flere af numrene er indspillet i Ungdomsrådets lydstudie "Real Life Studio" i toppen af Ungdomscenteret.

”Forest on Fire” blænder op for deres melodiske og storladne pop-rock med helt ny musikvideo og debut E.P. ”Higher”. Der er gode grunde til at lytte med - drengene satser stort! Med mere end 58.000 views på sangen ‘Wide Awake’ på bandets YouTube-site, er der lagt op til et brag af en E.P. Higher bliver fulgt op af helt ny video til nummeret 'Into the Night' som fortæller historien om et forhold, der er ved at gå i opløsning - og en ung mands tanker om liv.

Stærk videreformidling af en traditionsrig genre Sfæriske guitarlicks, en storrockende attitude og en bundsolid forståelse af poppens sensibilitet. Forest On Fire skærer igennem med et solidt take på den ædle kunst - det er at blande rockens vildskab med poppens uafrystelige melodier.

Klik ind på spotyfi og lyt til mesterværket

Facebook