GLOSTRUP FESTIVALG

Stor succes for Glostrup Festival

Folkebladet : Skrevet af Jesper Ernst Henriksen - 31. august 2016, 11:03:27

Lørdag og søndag var der Glostrup Festival for at fejre byens 825-års jubilæum. Især lørdag var der virkelig gang i festen med masser af glade mennesker og godt vejr 

 
Solen skinnede fra en skyfri himmel, og på scenen kunne man se og høre musik fra Citybois, Søs Fenger, Sko/Torp, Anne Dorthe Michelsen og L.I.G.A. Og så var kronprinsessen forbi for at sige tillykke med dagen. Glostrup Festival og fejringen af Glostrups 825-års jubilæum peakede lørdag. – Det har jo været en helt fantastisk weekend, alt klappede på dagen og folk var glade. De frivillige gjorde virkelig en stor indsats. Lørdagen var det helt store, søndag blev lidt mere rolig, siger Gitte Krogsgaard, der var den ansvarlige for festivalen i Glostrup Kommune.

GLOSTRUP FESTIVAL 16 - TOPNAVN "GILLI"

GRATIS KONCERT MED TOPNAVNET GILLI TIL GLOSTRUP FESTIVAL DEN 27. AUGUST 2016 - DET BLIVER DET STØRSTE!!!

Vi er stolte af at kunne præsentere vores absolutte hovednavn til Glostrup Festival, nemlig vestegnsdrengen, rapperen, sangeren og skuespilleren fra Rødovre ”GILLI” som for alvor slog igennem i 2015 med ”C’est la vie” og i 2016 med ”Tidligt op”.

Gilli er helt sikkert en af de mest toneangivende musikartister pt. I Danmark. Glæd jer til den fedeste gratis koncert med GILLI, som fyrer den af i selskab med navne som Lord Siva, L.i.G.A. og Kaaliyah.

Og så er det helt uhørt gratis alt sammen!

 

Tjek flere store navne ud på Festivalen:

http://www.glostrup.dk/festival

GLOSTRUP FESTIVAL 16 - HOVEDNAVN LORD SIVA

GRATIS KONCERT MED LORD SIVA - Den unge rapper og sanger Lord Siva spiller som et af hovednavnene til Glostrup Festival 2016. Vi kan næsten ikke få armene ned!

 

Lord Siva er fra Ålborg – men er også et stort navn på Vestegnen. Han blev for alvor kendt med sine to EP’er "100" og ”180”. 

Lord Siva er en mester til at blande hip hop R&B og pop sammen med super sprød poesi, sjæl og intensitet. Glæd dig til et brag af en koncert med den talentfulde artist.

https://www.facebook.com/lordsivaofficial/

Klik ind på vores hjemmeside for at læse mere om artisten:

http://www.glostrupungdomsraad.dk

Tjek flere store navne ud på Festivalen:

http://www.glostrup.dk/festival

GLOSTRUP FESTIVAL 16 - ARTIST: KAALIYAH

Med en yderst karakteristisk vokal har danske Kaaliyah allerede formået at stille skarpt ind hos danskerne bl.a. gennem en masse P3-airplay på singlen ”Rust & Bone”. Med inspirationer fra sen 90’ernes amerikanske r’n’b sound viser hun, hvordan denne rendyrkede genre også kan lyde anno 2016.

På ep’en ”Dark Pop First Sequence” samarbejder hun med produceren Louis Winding, der tidligere har produceret for artister Brandy, Jamelia, Outlandish, L.O.C., Burhan G (engelske albums). Sammen har Kaaliyah og Louis skabt et mørkt melankolsk men også ambient og sjælfuldt univers.

Næste single udspil fra ep’en bliver som nævnt tracket ”Afterburn”. Denne sang er en sand trap tour de force, hvor beatet ligger tungt og pumper energisk afsted med mørke, knivskarpe hi-hats tilsat Kaaliyahs sensuelle performance på vokalen.

På ep’en har Kaaliyah også lagt en fuldstændig omstrukturerede cover version af Simon & Garfunkels udødelig klassiker ” The Sound of Silence”.

Nummeret er et fantastisk samarbejde med Lamour. Lyt til nummeret her:

www.youtube.com/watch?v=X37gvyscMkc   

www.facebook.com/kaaliyahmusic

GLOSTRUP FESTIVAL 16 - ARTIST: CAPRII

GLOSTRUPS EGEN TALENTFULDE ARTIST CAPRII SPILLER  TIL GLOSTRUP MUSIK FESTIVAL 2016!! 

Caprii er en elektronisk DJ/Producer, med et stort E. Hans hårde, upbeat og meget fremme I skoene stil - som har sine rødder I Jungle, Trap og Dubstep – formår han at skabe en energi der ikke ses på dansk jord. Capriis arbejde ses ligeså meget I produktionskvaliteten på de tracks han selv releaser, og på scenen når han DJ’er. I begge tilfælde er hans passion for musikken gennemtrængende, og han formår at hive et crowd op på nye niveauer gang på gang.
Med store klap på skulderne af blandt andet; Wiwek, Nick Thayer, David Heartbreak, DJ 4B, G-Buck, er Caprii et godt bud på en upcoming DJ. Han har skabt sin egen niche lyd, som er unik til ham og han er helt klart en man skal holde øje med.

GLOSTRUP FESTIVAL 16: FOREST ON FIRE

SÅ ER DET FØRSTE BAND MED RØDDER I BYEN FUNDET - OG SKAL SPILLE TIL GLOSTRUP MUSIK FESTIVAL 2016

FOREST ON FIRE er et kvalitetsband som leverer varen live on stage - de har rødder i Glostrup og vil elske at spille til Glostrup Musik Festival den 27 august 2016 - som en del af deres tour til sommer.
FOF er et liveband med talentfulde musikere som har viljen og ikke mindst lysten til at skrive ørehængende rock, med poppet vokal og tekst. De nyder at se publikum have en fest  til de poppede rocknumre, men også at se folk smide lighterne i vejret til deres rockballader.
Gengren er en stærk videreformidling af sfæriske guitarlicks, en storrockende attitude og en bundsolid forståelse af poppens sensibilitet. Bandet skærer igennem med et solidt take på den ædle kunst - det er at blande rockens vildskab med poppens uafrystelige melodier.