HVAD ER PROBLEMKNUZ.DK?

HVAD ER PROBLEMKNUZ.DK?

Problemknuz.dk er et sted for unge i Glostrup mellem 15 og 25 år, hvor man kan stille spørgsmål og få svar. Det er ikke et sted, hvor man sviner nogen til eller på anden måde er en dårlig kammerat.

Et trygt sted

Problemknuz er et trygt sted. Her kan alle unge roligt skrive deres spørgsmål til et seriøst panel bestående af unge, pædagoger, Psykologer, UU-vejledere, sundhedsplejen og SSP. Panelet besvarer alle breve. Alle der skriver bliver taget alvorligt og der bliver svaret oprigtigt og ordentligt. Vi har respekt for dig og dine spørgsmål.

Troværdige svar

Når du skriver til problemknuz.dk, bliver dit brev sendt til panelets brevkasse-adresse. Her bliver alle breve læst og videresendt til dem i panelet, der kan have et særlig godt svar til dig. Der vil derfor ofte være flere der svarer tilbage til, når man skriver. Det kan skyldes, at det er et vigtigt og/eller et vanskeligt spørgsmål, du stiller. Et spørgsmål der kræver, at vi er mange der giver dig svar, og for at sikre at du ved mest muligt, så at du kan træffe de rigtige valg, i din situation.

Du kan skrive til alle i et åbent spørgsmål, eller du kan stile dine breve til en eller flere personer eller faggrupper, du selv vælger.

Unge stiller spørgsmål gennem problemknuz rådgivere
Unge bør have mulighed for at kunne stille spørgsmål, og bør kunne få svar. Stille spørgsmål om alt hvad der er vigtigt for jer. Få svar på og hjælp til stort og småt i deres liv og hverdag. Spørgsmål er første skridt på vejen til udvikling, læring, viden og indsigt.

Vores erfaring viser, at unge ikke altid har lyst til eller overskud til at formulere deres problemer på skrift. Derfor skriver Problemknuz rådgivere selv spørgsmål til brevkassen, som de ofte møder i deres arbejde/hverdag med unge. Spørgsmålene er derfor ikke noget vi bare finder på, men virkelige problemer, som unge tumler med til hverdag.

Unge søger svar
Svar giver større mulighed for at træffe rigtige valg. Svar giver en større viden. Svar er med til at skabe udvikling. Svar er med til at skabe selvindsigt. Svar er med til at forstå de andre.