HVAD ER RLS?

HVAD ER REAL LIFE STUDIO?

FRIVILLIGE UNGE HÆNDER

De bærende kræfter i Real Life Studio består af frivillige engagerede unge fra Glostrup ungdomsråd, som brænder for at fremme musikkulturen i Glostrup og skabe musik- og kulturoplevelser for alle borgere i kommunen. Projektgruppen har særlig fokus på lokale unge, som har musisk talent og bare mangler den sidste coaching eller skub fremad. Det kunne også være unge som har en autentisk og troværdig historie eller budskab de gerne vil udtrykke gennem musikken.

Glostrup Ungeguide er tovholder på projektet - og der er etableret et tæt samarbejde med professionelle musikere og producer.
 

MUSIKINDSPILNING OG MUSIKVIDEOER

Real Life Studio (RLS) indspiller musik i Lydstudiet i Ungdomscenteret som er en Joint Venture aftale med Ungdomsskolen. Derudover indspiller RLS i lydstudie på Nørrebro S.P.L.I.F Click Production/v Patrick Thompson. Musikrettigheder sikres gennem ekstern samarbejdspartner.

RLS har også udstyr til lys og produktion af egne musikvideoer og små videoklip - særligt til fremvisning på nettet. Til professionelle optagelser bruges firmaet Lemoneye, herunder også til storyboard, klipning og endelig mastering af lyd og lys.
 

REAL LIFE STUDIO: PROFESIONELLE INDSPILNINGER I LYDSTUDIE - PRODUCER - OPTAGELSE, IDE OG KLIPNING AF MUSIKVIDEOER - BAND/ARTIST PROMOTION