Stærke rødder i Glostrup

RLS Artist Jeppe Almskou & the No Notes

Ørehængende Rock du ikke kan få ud af hovedet

RLS har lavet Musik samarbejdsaftale med bandet Jeppe Almskou & the No Notes som har stærke rødder i Glostrup. Bandet udgiver til sommer deres første LP i samarbejde med RLS.

Bandmedlemmerne er inspireret af forskellige genrer, alt fra rock, til folk og funk. Altoverskyggende er dog viljen og ikke mindst lysten til at skrive ørehængende rock, med poppet vokal og tekst. Bandet blev dannet, da Jeppe Almskou, efter syv år i rockband, valgte at stå på egne ben. Jeppe kontaktede sin barndomsven og guitarist Martin Holm Cservenka. Med et spillejob på hånden og kun to bandmedlemmer, måtte drengene i tænkeboks.

Udfaldet blev at få den dygtige Jonas Guttesen ind på bas og hans gymnasiekammerat Andreas Holst-Jensen på trommer. Sammen fik de jammet sig til et sæt, som er blevet udvidet og finpudset ved at spille på flere undergrundsscener i København. Bandet blev i sommeren 2013 fuldendt efter at have headhuntet bassisten Jonas Nilssen på Roskildefestivalen. Jonas Guttesen kunne herefter rykke over på sit hovedinstrument, keyboard.

Live på spillestedet Forbrændingen i Albertslund 2013 - fuld gas og sindsygt godt publikum.

SE BANDETS MUSIKVIDEO MED SINGLEN "WIDE AWAKE"

MUSIK VIDEOEN "WIDE AWAKE"

Musikvideoen er skabt i samarbejde med RLS/Glostrup ungdomsråd

Musikvideoen handler om den forelskelse vi alle kender. Man har ikke lyst til at miste et sekund med sin elskede. Man vil bare forblive "wide awake". Vi følger i videoen hvordan et skænderi kan føre til det værst tænkelige, at man mister hovedet og ens elskede forsvinder - og hvordan fortrydelsen nager og er det eneste man kan tænke på bekostning af så meget andet.

Det er helt sikkert DK's mest poppede rock band!

Klip fra musikvideoen "Wide Awake" med Jeppe og drengene, Arrangører Real Life Studio gruppen - Ungdomsrådet.

BOOKING THE BAND

Jeppe Almskou & The No Notes er et live band, som nyder at se publikum have en fest til de poppede rocknumre, men også at se folk smide lighterne i vejret til deres rockballader. Musikken er en stor og vigtig del af "drengenes" liv , og er baseret på sprød vokal, fede riffs og ikke mindst musisk glæde.

Bandet består af:
Jeppe Almskou (guitar & vokal) - Jonas Guttesen (Keyboard & vokal) - Jonas Nilsen (Bas) - Martin Holm Cservenka (Lead Guitar & vokal) - Andreas Holst Jensen (Trommer).

Publikum gik amok til Releaseparty på Forbrændingen 2013. Arrangører: Real Life Record og Ungdomsrådet.