KÆRLIGHED

1. Hvad jeg skal gøre, vil jo meget gerne have ham tilbage?

Hej

Jeg mistede min kæreste her i lørdags og var meget knust. Han sagde at han ikke elskede mig nok og at han ikke følte at vi passede sammen, Men søndag ringede jeg til ham og spurgte om han havde fortalt hele grunden til det var slut, og nej, det havde han ikke. Han havde kysset med en eks kæreste han mente, at når han kunne gøre det, så elskede han mig ikke nok. Jeg blev naturligvis mega meget ked af det, da fortale den egentlige årsag, men nu kunne jeg bedre forstå hvorfor han havde slået op med mig.

Men allerede der om mandagen begyndte han at skrive til mig at han savnede mig og han havde virkelig fortrudt at han havde gjort det forbi. Jeg savner ham jo og helt vildt og der er ikke noget jeg hellere vil end at have ham tilbage, men jeg er bare så bange for at han skal gøre det igen og ved ikke om jeg tør tage ham tilbage.

Nogle gode råd så please skriv.Ved virkelig ikke hvad jeg skal gør, vil jo meget meget gerne have ham tilbage.

Den fortvivlet
--------------------------------------------------------------------------------

Kære fortvivlet

Jeg kan mærke din smerte og forstår godt at du savner ham….Jeg kan råde dig til at løbe langt bort og finde en anden sød kæreste, der vil behandle dig bedre eller…! Du kan tage en snak med ham om din usikkerhed og den tvivl du sidder med og se om han har forståelse for det… Hvis han virkelig angrer og er villig til at rode bod på sin kæmpe bommert og du føler at du er parat til at give ham en chance mere, så hop ud i det.

Men det er vigtigt, at du tilgiver ham og stoler på ham - ellers vil usikkerheden æde dig op.  Det er vigtigt at du mærker efter om du kan leve med hans sidespring, hvis du ikke kan det, så giv slip på ham… Det er også meget vigtigt at du passer godt på dig selv og dine følelser, så mærk godt efter.

Hilsen Heidi

2. Skal jeg skaffe nummeret og skrive eller skal jeg vente yderlig nogle dage og håbe på at hun skriver?

Hej

Jeg var til fest i lørdags og render ind i en pige som jeg har snakket med adskillige gange før til andre fester, hvor vi også har flirtet lidt med hinanden - eller det vil sige; jeg har bagt på hende fordi hun er enorm sød... Mens vi hygger, fortæller hun at hende og hendes veninder er på vej i byen og spørger så om jeg ikke vil med, hvilket jeg takker pænt nej til af flere grunde;

- Jeg var alt for stiv!
- Det var d. 25. = ingen penge!

Ok fint nok...
Så spørger hun om hun må få mit nr. (hell yeah!), hun taster mit navn ind i mobilen, hvorefter hun rækker den over til mig så jeg kan taste nummeret... (nu bliver jeg så i tvivl om hvad jeg har tastet i min brandert!)

Vi kysser hinanden farvel og hun siger at hun vil skrive senere eller under alle omstændigheder i morgen (søndag)! SUPER! Nu er der så gået 4 dage... jeg har stadig intet hørt.  Jeg har ikke hendes nummer, men kan skaffe det.

Nu er mit spørgsmål… Skal jeg skaffe nummeret og skrive eller skal jeg vente yderlig nogle dage og håbe på at hun skriver. Jeg er rigtig nede pga. jeg muligvis har forpasset min chance hos den her pige, fordi jeg var så stangstiv! Og muligvis har tastet det forkerte nummer i min brandert

Den fulde
--------------------------------------------------------------------------------

Kære den fulde

Jeg kan godt se dit dilemma, kan hun li mig eller ikke…! Eller har jeg tastet det forkerte nummer ind… Jeg syntes helt klart at du skal skaffe hendes nummer og skrive til hende. Din undskyldning kan jo være, at du var i tvivl om at du havde tastet det rigtige nummer ind på hendes mobil i lørdags - siden du ikke havde hørt fra hende og se hvad hun svarer. Det kan jo reelt være, at hun ikke kan li at skrive til dig, fordi du var så fuld, som du beskriver - og er usikker på om du i virkeligheden kan li hende, når du er ædru…og det er måske derfor at du ikke har hørt fra hende. Så skriv til hende J

Hilsen Heidi

3. Jeg er ikke forelsket! Hvordan skal jeg få det sagt uden at såre ham?

Hej

Jeg har et problem, der går en dreng i min klasse som er vild med mig, han gør alt for mig også uden jeg beder ham om det. I starten syntes jeg det var sødt, med alt den opmærksomhed, men jeg har nu erfarede at han ligger mere i det end mig. Jeg er ikke forelskede og har aldrig været forelskede i ham. Jeg ved ikke hvordan jeg skal få det sagt, for jeg vil helst ikke såre ham. Jeg håber i kan hjælpe.

Den ikke forelskede
--------------------------------------------------------------------------------

Hej ikke forelskede

Jeg syntes du skulle tage en snak med ham. Fortæl ham at du er meget smigret, men at du ikke er forelsket i ham. Han vil blive ked af det lige meget hvordan du vender og drejer det for det er aldrig sjov at blive afvist af en man er forelsket i. Du kan evt. forslå at I kunne være gode venner. Måske er det ikke så hårdt for ham hvis du gør det på en pæn måde.

Hilsen Tine

4. Kan jeg komme over ham og glemme ham helt?

Kære Problemknuz

Jeg er 19 år gammel og ulykkelig forelsket!?

Indtil for 4 måneder siden havde jeg en kæreste, vi nåede ikke at være sammen særlig længe fordi han ikke var klar til en kæreste, sagde han. Jeg har haft svært ved at glemme ham, tænker på ham tit. Vi bor i samme by og går sammen med de samme menneske og arbejder oven i købet osse samme sted. Nu har han så mødt en ny pige.

Kan jeg godt komme over ham og glemme ham helt? Og helst meget snart?

Hilsen hende med det knuste hjerte
--------------------------------------------------------------------------------

Kære pige med det knuste hjerte

Jeg er fristet til at kalde dig den lille pige med svovlstikkeren, den historie er omtrengt lige så trist som din. Ulykkelig kærlighed er desværre noget som vi alle skal igennem. Pris dig lykkelig for at du er så ung, når du oplever din første ulykkelige kærlighed. Nu er du bedre udrustet til den næste, for ja der kommer en til.

Hvis jeg skal svare på dit spørgsmål med enten et ja eller et nej, må svaret være nej, du kan ikke komme over ham og glemme ham helt. Af den eneste årsag, at du aldrig får muligheden for at få pause fra ham, når du kan løbe ind i ham hele tiden. Kunne forestille mig du lige nu lever lidt på vagt for om du løber ind i ham i byen eller på jobbet.

Mit råd til dig er at du skal sætte dig selv i fokus. Lige nu florere han sikkert meget i dine tanker og på din nethinde, dette kan han holde op med hvis du finder nye ting at tænke på. Det kan være et nyt job, en hobby, en ny frisure eller helt ny stil. Hovedsagen er at du får flyttet fokus fra ham, som har såret dig til et fokuspunkt, der kan bringe dig lykken tilbage til livet.

Held og lykke med det.

Luise Emilie, Sygeplejestud. Medlem af ungdomsrådet

5. Jeg er forelsket i en dreng fra Pakistan, men hans forældre må ikke vide noget

Hejsa

Jeg har et stort problem, jeg har forelskede mig i en dreng på 18 år som er fra Pakistan. Jeg er selv 14 år og dansk. Han er også forelsket i mig, men vores problemet er at hans familie ikke må vide at han har en dansk kæreste for så vil det være forbi, siger han.

Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre for jeg på den ene side elsker jeg ham og på den anden er det ikke fedt hele tid og gå at tænke på, hvornår bliver det opdaget, hvornår er det forbi. Jeg kan heller ikke finde ud af om jeg skal fortælle det til mine forældre og hvad vil de sige til det.

Den forelskede
--------------------------------------------------------------------------------

Hej den forelskede

Det kan være helt fantastisk at være forelsket, især når det er gengældt. Jeg syntes det er en svær situation, du sidder i, for det er ikke sjovt at skulle holde sin kærlighed skjult.

Måske skulle du besøge hans hjem, uden at hans forældre vidste noget om jeres forhold, så hans forældre kunne lære dig at kende. Det kan jo være de vil jer være sammen hvis de vidste hvem du var. Jeg syntes det er en god ide at du får en snak med dine forældre om problemet, måske har de nogle god råd. De har jo selv være unge engang, og hvem ved måske har de nogle gode råd.

Hilsen Tine

6. Jeg er forelsket i en pige fra min klasse - hvad skal jeg gøre?

Hejsa

Hvad skal jeg gøre. Jeg er forelsket i en pige fra min klasse. Jeg tør ikke rigtig snakke med hende, men det er nu det mindste af problemet. Min bedste ven som også går i klassen, er også forelskede i hende. Vi har allerede været oppe at skændes om hende. Det er den første pige jeg rigtigt har været forelsket i.  Det gør rigtigt ondt at skulle vælge mellem hende og min bedste ven. For jeg kan ikke få begge dele på samme tid. Hvad skal jeg gøre.

Hilsen drengen

--------------------------------------------------------------------------------
Hej drengen

Det er måske nu du skal spørge dig selv, er hun det værd? Er det vær at satse på hende, miste din bedste ven? Hvad hvis du gør det og ikke får hende? Jeg syntes du og din ven skulle sætte jer ned og snakke det igennem. Hvad nu hvis hun hellere vil have din ven eller hvad nu hvis hun slet ikke vil have nogle af jer, i den sidste ende er det jo hende der kommer til at afgøre det. I må finde ud af hvor i har hinanden. I må støtte hinanden, lige meget hvad hun vælger. Held og lykke.

Hilsen Tine