RELEASEPARTY 2015 FOREST ON FIRE

FOREST ON FIRE - RELEASEPARTY PÅ COPENHAGEN UNDERBAR

FOREST ON FIRE - ET LIVE BAND

FORREST ON FIRE - RELEASEPARTY DEN 27. NOV. 2015

Ørehængende Rock du ikke kan få ud af hovedet!

Ungdomsrådet inviterer til musik release party med Forest on Fire og deres nye EP "Higher". Kom til en fest af en anden verden! Stedet er fedt, musikken i top, billige øl og fest til den lyse morgen. Stedet er Downtown Copenhagen Hostel, Vandkunsten 5, 1467 København. Dørene åbner kl. 21.00.

FOF har nu i næsten 2 år gået med en masse inspiration, skrevet en masse musik og mødt en masse dygtige musikere. Dette har resulteret i en EP, med tilhørende musikvideo ! Aftenen vil byde på: # Support PASTICHE # Premiere på deres nye musikvideo # Koncert med FOREST ON FIRE # Fest og DJ. OG ikke mindst. Bllige øl!
Inspireret af forskellige genrer, alt fra rock, til folk og funk. Altoverskyggende er dog viljen og ikke mindst lysten til at skrive ørehængende rock, med poppet vokal og tekst.

FOREST ON FIRE er et live band, som nyder at se publikum have en fest  til de poppede rocknumre, men også at se folk smide lighterne i vejret til deres rockballader. Musikken er en stor og vigtig del af "drengenes" liv , og er baseret på sprød vokal, fede riffs og ikke mindst musisk glæde.