RELEASE- PARTY 2013

RELEASEPARTY PÅ SPILLESTEDET FORBRÆNDINGEN 2013

UR og Real Life Studio afholder Release Party for bandet Jeppe Almskou & the No Notes på spillestedet Forbrændingen i Albertslund med deres første singe- og musikvideo udgivelse "Wide Awake".

Jeppe (vokal) og Martin (guitar) har stærke rødder i Glostrup, hvor de har fyret musik af siden de var ca. 12 år gammel.

Et skridt på vej mod en bedre musikkultur i Glostrup

Ungdomsrådets tiltag Real Life Studio og deres projektgruppe knokler løbende på at arrangere små og store musikarrangementer for byens borgere, men også for hele Vestegnen.

Real Life Studio og Glostrup ungdomsråd afholdte Release party for deres samarbejdspartnere og artister, Jeppe Almskou & the No Notes. Festen var startskuddet på deres nye album som udkommer sommeren 14. Det var også begyndelsen på Real Live Studio - et musik koncept under Glostrup ungdomsråd - og et skridt på vej mod en bedre musikkultur i Glostrup.

Stemningen var helt i top, da drengene spillede "Wide Awake" for et veloplagt publikum.

DER VAR SPÆNDING OG GLÆDE I LUFTEN

Omkring 100 fans og venner i alle aldre, mange fra Glostrup - var mødt glade op til et super lækkert musik setup på spillestedet Forbrændingen i Albertslund. Det var lørdag og den røde løber vidnede om, at noget stort skulle ske - der inde på Forbrændingen. Lydprøverne summer af spænding og sprøde stemmer og rytme. Drengene er ved at være klar til den store optræden overfor gæster, som er vilde med deres musik - men også forløsningen efter den intense studieoptagelse og indspilning af deres nye single og musikvideo "Wide Awake".

SING A LONG MUSIK I VERDENSKLASSE

Bandet med stærke rødder i Glostrup leverede en super fed og intens musikoplevelse med god kemi og kommunikation til publikum, som svarede igen med god stemning og sukkende blikke fra pigerne på første række til drengene på scenen.

Forsangeren Jeppe Almskou har en sjælden sprød stemme, som går lige i hjertet sammen med hans intense kærlighedshistorier og bandets iørefaldende rytmer og melodier. Til sammen med the No Notes leverer bandet sublim rock/pop musik i verdensklasse.

MÅSKE ENDNU BEDRE LIVE!

Bandet består af dygtige musikere som også forstår a skabe god stemning og kontakt til publikum, når de er på scenen. Det lyser ud af dem alle - de elsker at spille musik - og de er i gang med at udleve deres drøm på musikscenen - og den er først lige begyndt.

THE REAL DEAL
Man hører det med det samme. Forsangeren og guitaristen, Jeppe Almskou har den vildeste sangstemme live. Man bliver ramt med det samme. Her er noget særligt - og man tvinges til at lytte efter. Denne gang for at komme dybere ned i Jeppes silkebløde og samtidig sprøde stemme. Føj den sidder lige i skabet. Der kan ikke være mange plug in ind over Jeppes stemme på deres nyeste single "Wide Awake".

Her er tale om "The real deal".

Jeppe havde et godt greb om publikum, der svarede tilbage med et super fællesbillede.

TOP PROFESSIONEL MUSIKVIDEO - PUBLIKUM JUBLEDE... LÆNGE!

Det var en fest med et stort højdepunkt, som alle ventede på . nemlig verdenspræmieren på musikvideoen til singlen "Wide Awake" på storskærm på Forbrændingen. En musikvideo der tager os med på et forelskelsestrip som mange kan nikke gengenkendende til. Troværdigt og flot formidlet!

Publikum var vilde med "Wide Awake" musikvideoen - og der var følelser i spil. Mange klap og roser til drengene. Det var fortjent.

Made by Monday varmede op uden deres basist og leverede en stor performance.

OPVARMINGSBAND: MADE BY MONDAY

Det talentfulde og unge Rockband Made By Monday varmede Forbrændingen godt op med deres melodiøse og hårdtslående Rocknumre. Guitarist og forsanger Carina fyldte rummet med sin helt egen specielle stemme - i godt samarbejde med Lead guitaristen Niclas og hans fede riffs og lyd på guitaren.

HOLD ØJE MED DEM!

Et up comming band som også vandt hovedpræmien til Musikkonkurrencen "Battle of the Beats på Glostrup Torv den 14. februar. Præmien var tre demo indspilninger med Real Life Records. Samarbejdet begynder i starten af det nye år.

DYGTIGE MUSIKERE OG SUPER FEDE LIVE

Made by Monday er dygtige musikere og samtidig født til at spille på en scene. De har en stil og en lyd som passer godt ind i tiden - og fremtiden. Og så har de en syg trommeslager, som skiller sig ud - og han er kun 15 år. Imponerende!

Billeder, klip og layout er udført af Jonas Madsen og Avi Kremlovski.