RLS ARTISTER

DRØMMER DU OM AT BLIVE MUSIKER?

TØR DU TAGE SPRINGET SAMMEN MED OS TIL NÆSTE LEVEL?

Er du solist eller spiller du i et band - og er du fra Glostrup - så er du nødt til at stoppe op lige NU! Vi har de perfekte kreative rammer og samarbejdsmuligheder som kan føre alle talentfulde musikere et skridt videre i musikbranchen. Vi har mulighed for at optage og producere musik under professionelle rammer i lydstudie - og evt. være med til at promovere det næste forløb med bl.a. musikvideo osv.

Kontakt RLS hvis du ønsker at udvikle og prøve dit talent af sammen med professionel producer i lydstudie. Skriv til: glostrupungdomsraad@gmail.com eller ring til Glostrup ungeguide på telefon: 3055 5682.

VIL DU VÆRE MED TIL AT UDVIKLE LYDSTUDIET OG INDSPILLE DIN MUSIK?

Har du ineteresse eller talent for at arbejde med lyd, video og musikoptagelse samt videreudvikling af vores lydstudie? Så har du her en enestående mulighed for at være med i et super fedt fællesskab omkring musikken i Glostrup. Måske vil du bare lige se, hvad det går ud på - og lære af de andre - og så tage skridtet videre senere.

Kontakt RLS hvis du ønsker at være med til at udvikle vores lydstudie sammen med andre engagerede unge. Skriv til: glostrupungdomsraad@gmail.com eller ring til Glostrup ungeguide på tlf.: 3055 5682.