UNGDOMSLIV

Ungdomsliv får tilsat musik

For andet år i træk skydes musikkonkurrencen Battle of the beats i gang den 13. september på Glostrup Torv. Glostrups Ungdomsråd, som også laver ungdomsmagasinet Zone 43, står bag

Skrevet af Mads Louis Orry - 11. september 2014, 09:56:00
 
I Battle of the Beats kæmper lokale unge musikere om tre professionelle indspilninger af deres egen musik med producer i lydstudiet i Ungdomscenteret – og publikum ved koncerterne på Glostrup Torv er med til at finde vinderen.

Sidste års arrangement bød på solskinsvejr, masser af musik og god stemning. I år afsluttes musikkonkurrencen med hovedbandet 8BALL, som giver den fuld gas med deres sjove tekster og sceneshow.

Lokale talentfulde dansere åbner op for dette års arrangement med hip hop-show efterfulgt af to bands og fem solister, der vil gøre alt for at underholde publikum på Glostrup Torv – og vinde deres stemme.

Battle of the Beats er støttet af Glostrup Kulturafdeling – og er arrangeret af Glostrup ungdomsråd med Glostrup ungeguide, Avi Kremlovski som Tovholder.

- Musikkonkurrencen på Glostrup Torv er ikke bare en musikevent, men et stort ønske om at sætte skub i musikkulturen i Glostrup og sætte byen på landkortet som et sted, hvor unge har mulighed for at udfolde sig kreativt og musisk, siger Jonas Madsen, formand for Glostrup ungdomsråd.

Klik her for at læse hele artiklen