ZONE 43

ET UNGDOMSMAGASIN - SKREVET AF UNGE TIL UNGE

Jacob Andersen, Zone 43 interviewer kommunalpolitker og formand for Børne- og Skoleudvalget Ina-Maria Andersen (V)

REDAKTIONEN. ZONE43 takker af for et spændende første år, og glæder os til det nye. I 2014 er der mange spændende projekter på tegnebrættet, Bl.a. Arbejder vi på at komme på tryk igen.

ZONE 43 logo er layoutet af Sandra O. Andersen.

HVAD ER ZONE 43?

ZONE 43’s redaktion består af et frivilligt team af Glostrups unge fra Ungdomsrådet. Redaktionen knokler i samarbejde med professionelle fra Folkebladet for at give dig og resten af Glostrups unge et magasin. som I selv er med til at påvirke. Læs om dig selv, dine venner og interesser. I den kommende tid er emnet ”mobning” på tapetet.

Vi tager løbende emner op, der påvirker dig om din hverdag som ung i Glostrup. Vi vælger den skæve, sjove og provokerende vinkel på vigtige emner der er oppe i tiden. Og vi ønsker ikke bare at være endnu et blad, men vil gøre det så interessant for dig som muligt. Derfor tør vi også at tænke ud af boksen.

Glostrup ungeguide, Avi Kremolovski er tovholder på projektet, redaktionschef er Mads Louis Orry fra Folkebladet, hvorfra også ansvarshavende chefredaktør for denne publikation er Mette Hviid.

VIL DU VÆRE MED!!!

SKRIBENT, ANMELDER, FOTOGRAF, VIDEOREDIGERING....

Alle unge på Vestegnen mellem 15 og 25 år kan være med i ungdomsmagasinet ZONE43.

Er du frisk på at prøve kræfter med medieverdenen og være med til at lave et super fedt ungdomsmagasin, der tager pulsen på ungdomslivet i Glostrup og omegn. Her er masser af muligheder for både at lege og udvikle sin interesse for medierne. Det kunne være film, mode, gaming og gadet, reportager, foto og video osv.

Kontakt ZONE 43 redaktionen ved at skrive til denne e-mailadresse: ungdom.red@gmal.com

Redaktør på ZONE 43, Jonas Madsen i gang med at tage billeder til sin artikel i Folkebladet. Det gælder Battle of the Beats på Glostrup Torv.

ZONE 43 er med til unge debataften under kommunalvalget


De unge de var mødt op, var engageret og flere gik politikerne på klingen med spørgsmål.

ZONE 43: Slutspurten op til kommunalvalget er sat ind. De sidste plakater er kommet op, og det tynder ud i valgmøderne. Men fredag aften mødte ca. 70 borgere op, i kælderen på Glostrup Bibliotek. En god blanding af politisk interesserede unge og partisoldater, skulle nemlig til at være en del af en anderledes valgaften.

Det var Glostrup Ungdomsråd som åbnede dørene til en aften fuld af musik, stand up og selvfølgelig valgkamp. Mødet var sidste event i rækken af forskellige happenings der skulle motivere unge i alderen 18-25, til at stemme til tirsdagens kommunalvalg.


En opgave Glostrup Ungdomsråd har kastet sig over, og som har tvunget Rådet til at tænke skævt og innovativt – heldigvis ikke uvant for de frivillige unge.

Debataften/event under kommunalvalget 2013 i salen under Biblioteket. Arrangeret af Glostrup ungdomsråd. Billedet er taget af Mick Rasmussen.

ZONE 43 VIDEOKLIP