UR 2009

GLOSTRUP UNGDOMSRÅD 2009

Glostrup Live 2009 på Glostrup torv med bl.a. Sukkerchok og Joy Moe. Arrangeret af Glostrup ungdomsråd.

Rådet indstiller Glostrup kommune til prisen som årets ungdomskommune 09

Den 14. oktober indstillede rådet Glostrup kommune til prisen som årets ungdomskommune 200. Det er tredje gang i træk. Særligt ungdomspolitikken og Ungdomsrådet blev fremhævet som initiativer, der giver unge reel medindflydelse og ansvar på egen og andre unges hverdag. Klik her for at læse mere
 

Rådet var med til Ungdomscenterets sundhedsdag for unge

Torsdag den 17. september var medlemmer af rådet med til sundhedsdag på ungdomscenteret. Rådet var med for at tale med de unge om ungdomsrådet. Rådet bidrog med økonomiske midler til aktiviteter på dagen.
 

Rådet afholder støttekoncerten "Glostrup Live 09" på Glostrup Torv

Lørdag den 12. september afholdte rådet i samarbejde med Glostrup Ungeguide og Klubben i Ungdomscenteret - et historisk musikarrangement for de unge i byen med hovednavne som Joey Moe og Sukkerchok. Desværre kom der kun en tredjedel af det forventede antal gæster - men stemningen var i top - og uden optakt til ballade.
 

Rådet samarbejder med Ungdomscenteret om den næste sundhedsdag for unge

Rådet har nedsat en projektgruppe, som skal arrangere den næste sundhedsdag for unge i samarbejde med Ungdomscenteret og Ungeguiden. Sundhedsdagen arrangeres en gang efter sommerferien

Rådet dropper Glostrup Kulturnat til fordel for en støttekoncert

Den 5. september arrangerer rådet en støttekoncert med lokale bands og hovednavne. Rådet samler penge ind til et øremærket projekt for udsatte unge. Rådet har oprettet en projektgruppe. Fortsættelse følger.

Rådet med i ny rygestop kampagne for unge

Den 2. april skød Social- og Sundgedsforvaltningen en ny rygestop kampagne i gang med en omfattende rygestop spørgeskemaundersøgelse i 10'eren og på produktionshøjskolen i Glostrup. 110 elever deltog i undersøgelsen. Svarprocenten var på 100%.

Rygestopkampagnen er et projekt under Social- og Sundhedsforvaltningen i samarbejde med rådet, Ungeguiden og Ungdomscenteret. Rådet har set spørgeskemaerme igennem og kommet med input til ændringer. Senere er det meningen, at rådet skal bidrage med ideer til indhold og formidling af de kommende ungdomsrygestop konsulenter.

Rådet indstiller Glostrup kommune til prisen som årets ungdomskommune 08

Den 15. januar indstillede rådet Glostrup kommune til prisen som årets ungdomskommune 2008. Særligt ungdomspolitikken og Ungdomsrådet blev fremhævet som initiativer, der giver unge reel medindflydelse og ansvar på egen og andre unges hverdag

Styregruppen på tur

Den 17. januar tog rådet på hyttetur for at lave projektarbejde og styrke sammenholdet i gruppen.