UR 2011

GLOSTRUP UNGDOMSRÅD 2011

Lydstudiet opdateres med nyt PA anlæg og subwoofer.

Teenclub ungdomsfest for de 13-15 årige

Lørdag den 30. april 2011 afholdte Teenclub i samarbejde med Glostrup Ungdomsråd et brag af en ungdomsfest for de 13-15 årige i Hvissingehallen. Omkring 170 positive og glade unge mødte op til Teenclubfest i Hvissingehallen i Glostrup. Der var godt gang i den fra start til slut - og dem som ikke mødte op gik seriøst glip af en super ungdomsfest med et kanont danseshow, leveret af Glostrup Ungdomsskoles seje dance crew.

Stemningen var i top - og der var ingen ballade eller dårlig opførsel. Det er sådan at vi fester i Glostrup :). Teenclub stod for et vildt godt festkoncept med fingeren på ungdomspulsen - hvor alle kunne føle sig trygge og i gode hænder - og bare feste igennem på den fede måde ;).

Det store ungdomsrådsmøde

Torsdag den 7. april. For femte år i træk kører Glostrup ungdomsråd der ud af med nye visioner for fremtiden, som skal sikre byens unge medindflydelse, ordentlige tilbud i skole og i fritiden, arrangementer og aktiviteter, der matcher de unges behov og interesser.

13 unge meldte sig ind i Ungdomsrådets styringsgruppe, som er Rådets bestyrelse med formand og næstformand. Formand for Ungdomsrådet 2011 blev Niclas Møldrup, næstformand blev Abrek Okur. Ungdomsrådet har aldrig haft et større bagland end i dag, hvor over 300 unge har meldt sig ind i Ungdomsrådet de seneste 6 måneder. Og endnu flere støtter op om Ungdomsrådet, som har omkring 1200 venner på facebook - måske et af de største netværk i Glostrup.

Ny Ungdomsrådsfolder

Glostrup ungdomsråd har mange ideer og spændende projekter i gang for 2011. Rådet er hele tiden i bevægelse og forsøger løbende, at udvikle og tilpasse kommunikationen, så den matcher tidens unge. Det gælder bl.a. hjemmesiden, Facebook, logo, folder, plakater, flyer, bannere osv.
Folderen blev delt ud til samtlige husstande i Glostrup.

Ny kampagne om Ungdomsrådet

Glostrup ungdomsråd lancerer en ny kampagne, hvis formål var at informere de unge i Glostrup om Ungdomsrådet og høre, hvad de unge synes, der mangler i Glostrup. Kampagnens slogan er ”Det er vores tid - vær med til at gøre en forskel”. Rådet var ude på alle skolerne i Glostrup.

Styregruppen på tur

Rådet tager på hyttetur for at lave projektarbejde og styrke sammenholdet i gruppen.