UR 2014

GLOSTRUP UNGDOMSRÅD 2014

STYREGRUPPEN PÅ DEN ÅRLIGE SOMMERHUS TUR TIL MARIELYST

Som afslutning på årets aktiviteter tog ungdomsrådet på den årlige tur til Marielyst, hvor der blev hygget og tænkt nye tanker.

INPUT I UNGDOMSSKOLEN

Ungdomsrådet bidrog med input og nye tanker til indhold i Ungdomsskolen, faglige, aktive og kreative. Ideerne tages op af ledelsen.

LYS PÅ STREET SOCCER BANEN VED UNGDOMSCENTERET

Ungdomsrådet indgår aftale med Glostrup Ejendomme om at sætte særligt lys op på Street Soccer banen over for Ungdomscenteret. Ungdomsrådet bidrager med økonomi - Glostrup Ejendomme står som projektleder.

UNGDOMSRÅDET TIL NAU LANDSMØDE

Anna, Roar og Jacob repræsenterde Glostrup ungdomsråd til NAU landsmøde med valg af formand og bestyrelsesmedlemmer.

UNGDOMSRÅDET OPRETTER NY HJEMMESIDE

Ungdomsrådet layouter ny og tidsvarende hjemmeside under nyt domænenavn: glostrupungdomsraad.dk. Hjemmesiden er målrettet unge mellem 15 og 25 år år i Glostrup.

NAU på besøg i Glostrup

Ungdomsrådet havde besøg af unge medlemmer fra Netværket af Ungdomsråd (NAU) for at høre, hvordan Ungdomsrådet i Glostrup arbejder med arrangementer og lokaldemokrati.

Ungdomsrådet støtter "pigeklubben"

Ungdomsrådet støtter "pigeklubben" i Ungdomscenteret med kr. 5000 til aktiviteter fordelt over 1 år. Med støtten ønsker Ungdomsrådet at fremme deltagelsen blandt pigerne, når det gælder Ungdomsklubben og Ungdomsskolen.

Ungdomsrådet arrangerer Battle of the Beats 2014

For andet år i træk arrangerede Glostrup ungdomsråd i samarbejde med Glostrup ungeguide B.O.B. 14. Musik konkurrencen blev støttet af Glostrup kulturafdeling - og var denne gang en del af Vestegnens kulturuge. 5 unge artister og 1 band dystede om 3 professionelle musik demo indspilninger i Rådets lydstudie "Real Life Studio". Også sidste års vinder "Made by Monday" var med som åbningsband, ligesom Glostrups egen Jack & Crew fyrede den af med et fedt danseshow. Det hele blev afluttet med hovedbandet 8BALL på Glostrup Torv den 13. september.

Inden showet for alvor gik i gang overrækte Danske Bank i Glostrup en check på kr. 25.000 til formanden for Ungdomsrådet, Jonas Madsen. Pengene skal gå til musik projektet Real Life Studio.

Input til den nye Unge- og Uddannelsesenhed

Udviklingsafdelingen i Glostrup Kommune arrangerer i samarbejde med Glostrup ungeguide et stormøde med Ungdomsrådets medlemmer. En fokusgruppe som interviewes i forbindelse med nen nye unge- og uddannelsesenhed.

Ungdomsrådets sidder med i Kommunens nye Ungeudvalg

Glostrup Ungdomsråd sidder med i kommunens nye Ungeudvalg, repræsenteret ved fomand for UR Jonas Madsen. Ungdomsrådet skal bl.a. bidrage med input til at knække den store arbejdsløshed blandt de unge i Glostrup.

Årsmøde i NAU

Glostrup Ungdomsråd var repræsenteret til Årsmøde i NAU på Fyn.

Møde om regionalt samarbejde i NAU

Glostrup Ungdomsråd var repræsenteret til møde om regionalt samarbejde i Netværket af Ungdomsråd (NAU).

Ungdomsrådet samarbejder med biblioteket

Glostrup Ungdomsråd var med en tur gennem biblioteket og kom med input til fremtidig samarbejdsmuligheder samt input til et mere spændende bibliotek, som også rammer de unge. Ungdomsrådet indgår i et samarbejde i forbindelse med ambassadør rolle for biblioteket - og ud til de unge.

Ungdomsrådets udarbejder projekt og idekatalog til Kulturudvalget

Glostrup Ungdomsråd vil hermed ansøge Glostrup kommune om lov til at benytte sig af den lille røde murstens bygning, der befinder sig ved siden af Glostrup bibliotek, muligvis med adresse kildevældets allé 1.

Ansøgning om benyttelse af bygning Kildevældets Allé til kulturaktiviteter

Glostrup Ungdomsråd vil hermed ansøge Glostrup kommune om lov til at benytte sig af den lille røde murstens bygning, der befinder sig ved siden af Glostrup bibliotek, muligvis med adresse kildevældets allé 1.

Vi forestiller os, at rigtig mange aktører i Glostrup, har budt ind på huset, grundet de få lokaler som er til rådighed i kommunen. Men vi ser helt klart en enestående mulighed for at skabe gode rammer for kulturtilbud og oplevelser til borgerne. Huset er ikke særlig stort, men vil være ideelt...

Ungdomsrådet tager på sommerhustur - projektarbejde

Glostrup Ungdomsråds styregruppe tager hvert år på sommerhustur - en hyggetur med evaluering af igangværende og fremadrettede projekter - og rum til nye ideer og brainstorm.