UR 2016

GLOSTRUP UNGDOMSRÅD 2016

ARRANGEMENT: MADFÆLLESKABERNES DAG I GLOSTRUP 

Der var varme supper og fællesskab på glostrup torv til det første arrangement af glostrups nye madambassadører fra Glostrup ungdomsråd. En hyggelig aften i godt selskab med Glostrup-Albertslund Produktionshøjskole.

GLOSTRUP KULTURNAT 2016

Glostrup ungdomsråd var til stede under Glostrup kulturnat med et musik arrangement i Parkeringskælderen under Glostrup Rådhus - diskotek og cocktail bar. Et arrangement i samarbejde med Ungdomscenteret og Glostrup ungeguide. 

OPLÆG "UNG I GLOSTRUP" - DEBATMØDE PÅ BIBLIOTEKET MED POLITIKERNE

Kasper repræsenterede Ungdomsrådet med sit oplæg til politikkerne - omhandlende det at være ung i Glostrup - og hvordan Glostrup kan se ud om 10 år set med ungdomsbriller på.

GLOSTRUP FESTIVAL 2016

Ungdomsrådet stod for aftenshowet til Glostrup festival 2016. Den største succes i Rådets historie nogen sinde med mange tusinde glade tilskuere. Ungdomsrådet stod for hele planlægningen og udføreslsen af aftenshowet i samarbejde med Glostrup ungeguide.

GLOSTRUP HAR FÅET SINE EGNE MADAMBASSADØRER

Laura og Mick fra Glostrup ungdomsråd er blandt de første i Danmark som er uddannede madambassadører. Projektet er en del af et storstilede landsdækkende initiativ, som skal være med til at skabe sunde madfællessakber for unge 15-25 år i Glostrup.

UR TIL NAU ÅRSMØDE I ODENSE

For tredje år i træk deltog Glostrup ungdomsråd til NAU årsmøde, som denne gang bød på forskellige lærerige oplæg og workshops - blandt andet, hvordan man opbygger en kommunikationsstrategi til kommende projekter og arrangementer.

BESØG AF NAU OG ISHØJ UNGDOMSRÅD - OPLÆG VEDR. "MAD AMBASSADØRER"

NAU lavede et interessant oplæg for os omkring uddannelse af kommende mad ambassadører, som er et helt nyt projekt med mange samarbejdspartnere. Det glæder vi os til!

HØRINGSFORSLAG TIL BØRNE- OG SKOLEUDVALGET VEDR. "FREMTIDENS UNGDOMSCENTER"

Mange af os har været brugere af Ungdomscentret gennem mange år og kender derfor både 10’eren, klubben og ungdomsskolen rigtig godt. Vi har deltaget aktivt i "Fremtidens Ungdomscenter" workshop og analyse og efterfølgende været til møde med Børne- og Skole forvaltningen for at præsentere vores egne input/ideoplæg til Fremtidens ungdomscenter.

UR PÅ DEN ÅRLIGE SOMMERHUSTUR

I år gik turen til Møn. Ud over hygge, blev det også til en tur i Vordingborg for at se på, hvordan de havde bygget deres kulturhistorie ind i lokalsamfundet. Der blev arbejdet på projektet "Glostrup festivalen" og lavet en lille film, som blev lagt ud på facebook.

UR SIDDER MED I UNGEKULTURNATS UDVALG

Ungdomsrådet har to repræsentanter med i Ungekulturnats udvalget, som skal byde ind med aktiviteter rettet mod unge til kulturnatten 2016. Det er første gang siden 2009 at UR var med til Kulturnatten.

OPLÆG TIL JUBILÆUMSUDVALGET - FESTIVAL

Ungdomsrådet har sendt festival oplæg til Jubilæumsudvalget. Der bydes ind med planlægning og udførelse af aktiviteter, live musik og diskotek den 27. august 2016.