UR 2015

GLOSTRUP UNGDOMSRÅD 2015

INDKØB AF NY PANNABANE

ungdomsrådet har indkøbt mobil Pannabane, bl.a. fordi der har været en stor efterspørgsel efter flere aktiviteter fra unge i Hvissinge. I første omgang er banen placeret foran Skovvangskolen - og det er planen at banen flyttes rundt i kommunen efter behov.

ÅBNING AF DEN NYE UNGE- OG UDDANNELSESENHED

Borgmester John Engelhard og formand for Ungdomsrådet Roar Reinert klipper snoren over til åbningen af den nye Unge- og Uddannelsesenhed i Bryggervillaen overfor Ungdomscenteret. Ungdomsrådets næstformand Anna With overrækte også logo pris til Glostrup/Albertskund Produktionsskole, som vandt logo konkurrencen.

UNGDOMSRÅDET SÆTTER LOGO KONKURRENCE I GANG

Ungdomsrådet udlover pris på kr. 2000 til vinderen af logo konkurrence for den nye unge- og uddannelsesenhed i Glostrup. Det bedste logo udvælges af Ungdomsrådet, politiker og forvaltning.

UNGDOMSRÅDET SAMARBEJDER MED MCDONALDS OG UNGE- OG UDDANNELSESENHEDEN

Ungdomsrådet samarbejder med McDonald's og Glostrup Kommunes Unge- og Uddannelsesenhed for at få unge i Glostrup i Job og uddannelse. Ungdomsrådet hjælper med formidlingen af jobs til den nye McDonald's i Glostrup.

GLOSTRUP UNGDOMSRÅD - KÅRET SOM BEDSTE UNGDOMSRÅD I DANMARK 2015

NAU (NETVÆRKET AF UNGDOMSRÅD) KÅRER GLOSTRUP UNGDOMSRÅD SOM PT. DET SEJESTE UNGDOMSRÅD I DANMARK

Ud af ca. 70 ungdomsråd i Danmark blev Glostrup ungdomsråd kåret som det sejeste ungdomsråd - og modtog pokalen til NAU's Årsmøde i maj 2015.

UNGDOMSRÅDET MED TIL ANALYSE AF "FREMTIDENS UNGDOMSCENTER"

Ungdomsrådet var repræssenteret i analysen af "Fremtidens ungdomscenter" som hovedaktør og aktiv deltager i workshoppen. Efterfølgende har Ungdomsrådet evalueret analysen og præsenteret sine fremtidsbud overfor forvaltningen.

UNGDOMSRÅDET MED TIL NAU ÅRSMØDE

Der var 5 unge fra Glostrup ungdomsråd, som deltog til NAU (Netværket af Ungdomsråd) årsmøde på Fyn. Ny inspiration, lkæring og demokrati.

BATTLE OF THE STREET 2015  TAK FOR EN SUPER DAG

OMKRING 200 GLADE OG AKTIVE GÆSTER

Omkring 200 børn, unge, forældre osv. valgte at dukke op i løbet af dagen - og stemningen var helt i top - der var glade mennesker overalt - og det var fedt at se al den aktivitet og drive blandt børn og unge, som drønede fra den ene aktivitet til den anden. Stor succes - og vi gør det igen til næste år.

UNGDOMSRÅDET  FORLADER UNGDOMSCENTERETS BESTYRELSE

"Tonen er hård og indflydelsen for lille. Vi ønsker en brugerrepræsentativ, innovativ og proaktiv bestyrelse, der står på brugernes sides. Desværre går det den modsatte vej..".

GLOSTRUP UNGDOMSRÅD MED I ARTIKEL MED KULTURMINISTER MARIANNE JELVED

Glostrup ungdomsråd bruges som skoleeksempel i artikel på DR1 regionale online nyheder "Kulturministeren kører de unge frem". Artiklen rundes af med et helt afsnit om Ungdomsrådets projekter og arrangementer for de unge i kommunen.

NY FORMAND ROAR REINERT OVERTAGER STAFETTEN

Jonas Madsen takker af efter 2 år som Glostrup ungdomsråds formand. Ny formand er Roar Reinert, som har været en del af UR styregruppe siden 2012.