UR ADVARER

UNGDOMSRÅDET ADVARER DE UNGE!!

Uddrag fra Folkebladet den 4. juni 2013, af Mads Orry

Formanden for Glostrup ungdomsråd går nu ind i kampen mod det lokale dopingmisbrug. Ungdomsrådet anbefaler alle unge ikke bare at lade være med at tage væksthormoner, men også er med til at skabe en kulturændring i Glostrup, der siger at brug af steroider og væksthormoner ikke er acceptabelt eller nødvendigt.

Sådan lyder beskeden fra rådsformand Jonas Madsen. "Vi skal have en kultur, der gør, at dette kunstige glansbillede ikke længere er noget, man som ung stræber efter", siger han.
"Jeg kunne tænke mig en form for samarbejde på tværs af kommunen, så man sikrer en samlet front mod problemet". Jonas mener, at det er essentielt, at man fra blandt andet SSPs side ikke undervurderer de unges viden om konsekvenserne.

"De unge er i mange tilfælde, tror jeg, velvidende om hvad det her fører til, derfor tror jeg man skal gribe det an på en anden mådeend endnu en løftet pegefinger og skræmmekampagner", siger Jonas Madsen.

"Og det tror jeg er et kæmpe skridt i den rigtige retning, når SSP-Jonas siger, at vi må ind og snakke med dem for at forstå. Der tror jeg at han har fat på noget af det rigtige, for vi skal forstå, hvorfor de gør det her. Jeg tror ikke på, at det bare er sommeren på Ishøj Strand der trækker. Og derfra prøve at være med til at ændre den her misforståelse af, at man skal være pumpet for at være accepteret, som jeg tror hersker blandt de unge gutter".